Taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti on koko yhtiötä koskeva päätös. Kattoremontti voi olla aiheellinen, kun katossa alkaa olemaan toiminnallisia ja esteettisiä vikoja. Katon seuranta on hyvä tapa pysyä kartalla katon kunnosta, sillä ongelmia tuottava katto vaikuttaa kiinteistön arvoon. Meidän kauttamme saatte apua päätöksen teon tueksi. Kattoremonttimme on turvallinen vaihtoehto, joka ottaa asukkaat huomioon.

Kattoremontin sisältö

 • Tarjous ja toimenpidesuunnitelma
  Arvioimme remontin laajuuden sekä ehdotamme mielestämme parasta ratkaisua tulevaisuutta silmällä pitäen. Kattoremontin yhteydessä on aina hyvä miettiä myös esimerkiksi lämmöneristysten ja energiatehokkuuden parantamista.
 • Vanhan katon purku
  Tarpeen mukaan puramme vanhat katteet pois ja kuljetamme ne asianmukaiseen kierrätykseen.
 • Tarvittaessa katon korotus/oikaisu
  Korjaamme kattojen kaltevuudet, oikaisemme sekä korotamme kattoja esimerkiksi lisälämmöneristystä varten.
 • Alusrakenteet ja aluskate
  Tarkistamme alusrakenteiden kunnon ja uusimme suunnitelmien mukaisesti riippuen valitusta vesikatteesta alusrakenteet sekä aluskatteet.
 • Uuden vesikatteen asennus, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät
  Asennamme uuden vesikatteen ja suojapellitykset huolellisesti ja viimeistelemme uuden katon vaadituilla kattoturvatuotteilla.
 • Jätteiden poiskuljetus ja loppusiivous
  Remontin päätteksi huolehdimme huolellisesta loppusiivouksesta- Toimimme ekologisesti ympäristöämme kunnioittaen, jolloin jätteiden poisvienti ja hävittäminen tehdään ympäristöystävällisesti.

Huopakatto taloyhtiöön

Toteutamme kaikki huopakatot niin rivi- kuin kerrostaloihin. Huolehdimme, että katosta tulee nykystandardit täyttävä, jolloin minimoimme katon vuotoriskit.

Urakoimme Icopalin laadukkailla bitumituotteilla, jotka takaavat markkinoiden laadukkaimman lopputuloksen. Annamme kohteillemme 10 vuoden vedeneristys- sekä materiaalitakuun. Kauttamme on myös mahdollista tilata huoltosopimus, joka lisää katon elinikää sekä takuun pituutta.

Peltikatto taloyhtiöön

Toteutamme peltikatot valmiina paketteina aina suunnittelusta toteutukseen. Annamme oman näkemyksemme kattoon sopivista peltiprofiileista sekä vaadittavista kattoturvatuotteista. Huolehdimme myös aina, että remontin yhteydessä ei jää huomioitta vaurioituneita rakenteita.

Käytämme Janlan peltituotteita, joka on kotimainen pitkänlinjan peltituotteiden valmistaja. Yhteistyöllä voimme tarjota edulliset hinnat jokaiselle kohteellemme. Käyttämällä saman toimijan tuotteita, voimme myös taata, että kattotuotteet toimivat keskenään loistavasti.

Ilmainen katon kuntotarkastus

Tarkistamme taloyhtiön katon kunnon ja arvioimme huolto/ remonttitarpeen

Katon huolto: Pesu ja pinnoitus

Katon pesu olisi hyvä toteuttaa säännöllisesti. Huoltamaton katto kerää kasvustoa, joka vaurioittaa katon pintaa. Vaarana on, että katto päästää tällöin vettä sisään. Taloyhtiöiden edustajien vastuulla on huolehtia katon huollosta, sillä usein eletään harha käsityksessä, että se kuuluu talon huoltosopimukseen.

Katon pinnoitus on edullinen tapa lisätä katon käyttöikää. Murto-osalla kattoremontin hinnasta katolle saadaan lisää elinikää jopa 10 vuotta. Pinnoituksiimme kuuluu aina ensin katon huolellinen pesu sekä korjaus toimenpiteitä riippuen kattomateriaalista. Laadukkaat tuotteet takaavat sen, että katosta tulee uudenveroinen. Katto pinnoituksia on saatavilla joka katevaihtoehdolle. Pinnoitukset tehdään laadukkailla tuotteilla, joille annetaan 2 vuoden asennustakuu. Värivaihtoehtoja on lukuisia. Käytössämme on kaikki katevalmistajien eri värit materiaalista riippumatta.

Katon pesun ja pinnoituksen hyödyt:
 • Katto saa lisää elinvuosia
 • Vedeneristyskyky 100 %
 • Suojaa sammaloitumiselta ja muulta kasvillisuudelta
 • Tyylikäs ja puhdas katto on ilo silmälle
 • Huolettu katto säilyttää osakkeiden arvoa

Meiltä myös kätevät katon huoltosopimukset!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Valikko