Lumenpudotukset katolta

Lumenpudotukset katolta turvallisesti Kattokollien toimesta. Huolehdimme ympärillä olevien sekä työntekijöimme turvallisuudesta. Lumenpudotukset kannattaa jättää ammattilaisille, jotta katolle ei aiheudu vahinkoa.

Turvallista lumenpudotusta Pirkanmaalla sekä Uudellamaalla

Jos katolta putoaa lunta tai jäätä ja alle jää ihminen tai ajoneuvo, rakennuksen omistaja tai vastuulliseksi nimetty isännöitsijä on tapahtumasta aina vastuussa! Kertyvä lumikuorma voi painollaan vahingoittaa myös katon rakenteita, jolloin katon käyttöikä lyhenee. Myös kevään myötä paksu lumikerros katolla, voi sulaessaan aiheuttaa vahinkoja.

Teemme yksityisille asiakkaille, taloyhtiöille sekä erilaisiin toimitiloihin/tehtaisiin lumien pudotukset.

Lumenpudotus kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Henkilöstöltämme löytyy tarvittava osaaminen ja asianmukaiset työvälineet, joiden avulla lumi poistetaan katoilta tehokkaasti ja turvallisesti – kattoa vahingoittamatta. Hoidamme lumien poiskuljetukset sekä paikalla kasaukset sopimuksen mukaan.

Lumet pois katolta
  • Turvallisesti
    Huomioimme ympäristön sekä työntekijöiden turvallisuuden
  • Katon säilyvyys
    Takaamme, että kattonne pysyy hyvässä kunnossa pudotuksen jäljiltä
  • Hinta
    Annamme kilpailukykyisen hinnan, joko tuntitöinä tai urakkana

Lumenpudotukset

Tilaa meiltä kiinteä hintainen tai tuntitöihin perustuva urakka. Hoidamme lumenpudotukset turvallisesti kohteessa kuin kohteessa. Soita: +358449719107

Valikko