Peltikattoremontti

Peltikatto on yleisin vesikatetyyppi Suomessa. Sen helppohoitoisuus ja pitkä elinkaari on auttanut vakiinnuttamaan markkinat Suomessa. Malleja ja värejä löytyy moneen eri lähtöön, ja varmasti löytyy sopiva jokaiseen makuun. Peltikatto on eri ympäristöihin kauniisti istuva materiaali. Tutustu valikoimaamme ja pyydä ilmaista arviota kattonne remontille.

Me hoidamme kattosi kuntoon

Lähetä meille pientalokohteesi tiedot niin annamme alle vuorokaudessa kirjallisen tarjouksen.

Peltikatto

Peltikatto on varma valinta Suomen sääolosuhteisiin. Pelti on monipuolinen ja kestävä kattomateriaali. Katon tärkeimpiä tehtäviä on varmistaa, ettei vesi ja kosteus pääse talon rakenteisiin ja aiheuta ongelmia. Peltikatto on tähän paras valinta, sillä se pitää kosteuden loitolla.

Meidän kautta saatte peltikattonne valmiiksi asennettuna. Kaikki peltikatot tehdään mittatilaustyönä vesikatteesta suojapellityksiin asti. Palveluihimme kuuluvat myös sadevesijärjestelmien sekä kattoturvatuotteiden uusinnat. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Peltikaton ominaisuudet
  • Kestävä sekä helppo hoitoinen
  • Kotimainen tuote
  • Useita malli- sekä värivaihtoehtoja
  • Tekninen takuu 50 vuotta
  • Peltikatoillamme on 25 vuoden esteettinen takuu
  • Asennustakuu 6 vuotta

Kysymyksiä Peltikatosta

Peltikaton asennus

Purkamisen sekä tarvittavien puutöiden (katon oikaisu, kattotuolien vaihto/vahvistus) jälkeen peltikaton asennus pitää sisällään seuraavan:

Aluskate
Aluskate on nimensä mukaisesti varsinaisen katteen alle levitettävä suoja, jonka tehtävänä on estää peltikaton hikoilusta/kondensiosta kattorakenteille muutoin aiheutuvat haitat.

Tuuletus
Hyvin suunniteltu tuuletus pitää kattorakenteet kuivina ja myös hyvässä kunnossa. Tästä syystä tuuletus kannattaakin suunnitella huolella. Tuuletusilman tulisi päästä virtaamaan esteettä räystäältä katon harjalle asti.

Ruodelaudoitus
Ruodelaudoilla tarkoitetaan vaakasuoraa laudoitusta, jonka päälle peltikatto asennetaan ja kiinnitetään. Ruodelaudat kiinnitetään kattotuolien kohdalle asennettaviin tuuletusrimoihin peltikatteeseen soveltuvin välein.

Peltien kiinnitys
Peltien kiinnittäminen tulee tehdä aina valmistajan ohjeistuksen mukaisella tavalla. Käytämme asennuksissamme laadukkaita KINGI ruuveja, jotka ovat pitkäikäisiä ja joissa on elastinen kumitiiviste, joka parantaa kiinnityksen tiiviyttä.

Peltikattomateriaalit

JL Suoraprofiili on kate muotoilultaan suoralinjaisen tyylikäs. Se soveltuu profiilinsa ansiosta useaan eri käyttötarkoitukseen. Suoraprofiilia valmistetaan myös useampina eri vahvuuksina, jolloin pystytään vaikuttamaan kantavuusominaisuuksiin.

Klassinen JL LUX

Klassinen JL LUX sekä GRAND on perinteinen tiilikuviopelti. Sen profiili antaa katosta rauhallisen ja tyynen vaikutelman.

JL LUX sopii erinomaisesti suomalaiseen pientaloon. Muotoilu tekee myös huollon ja puhdistuksen helpoksi. JL GRAND on profiili, joka antaa katolle lisäilmettä korkean sekä suuremman tiilikuvionsa avulla.

JL JALO Lukkosauma

JL JALO Lukkosauma jäljittelee muotoilultaan perinteistä konesaumakattoa. Se sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin, tuoden selkeää muotokieltä rakennusten ilmeeseen. Teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille sekä haastaviinkiin kohteisiin.

Valikko