Kattoremontti

Olemme erikoistuneet bitumikattoihin sekä peltikattoihin. Meiltä saat joka sään kestävää palvelua ympäri vuoden. Hoidamme kattosi kuntoon ajoissa, ennen suurempien vahinkojen syntymistä. Vuotanut katto tuo aina lisäkustannuksia, sillä vesi on usein kerennyt vaurioittamaan katon yläpohjaa. Perinteiseen kattoremonttiimme kuuluu vanhojen katteiden purku, pohjatöiden teko, uusien vesikatteiden asennus lisätuotteineen sekä jälkien loppusiivous. Huolehdimme myös, että kattonne täyttää nykyaikaiset standardit ja turvallisuusvaatimukset.

Käytämme Janlan kattopeltejä ja Icopalin huopakattotuotteita. Toimimme yrityksille, taloyhtöille sekä yksityisille kotitalouksille kattavasti Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja niiden lähialueilla.

Ilmainen katon kuntotarkastus

Tarkistamme kattosi kunnon ja arvioimme huolto/ remonttitarpeen

Kysymyksiä kattoremontista

Huopakatto

Huopakatto on ajaton klassikko, joka kestää suomen suvet. Se on kestävä sekä perinteinen ratkaisu. Se ei ruostu eikä haalistu, jolloin se säilyy hyvin huollettuna kauniina vuodesta toiseen. Huopakattoja on saatavana katon kaltevuuksien mukaan eri tavoilla toteutettuna.

Peltikatto

Peltikatto on suosittu katemateriaali nykyaikaisissa harjakattoisissa rakennuksissa. Sen nopea asennus ja pitkä elinikä on tehnyt siitä varman valinnan. Kehittyneet materiaalit ovat vahvistaneet peltikattojen esteettisyyttä. Meidän käytössämme on laaja katevalikoima markkinoiden parhaimmilla materiaaleilla.

Meiltä myös kätevät katon huoltosopimukset!

Ota yhteyttä, niin räätälöidään kattosi tarpeisiin sopiva huoltopaketti.

Katon kuntokartoitus

Kartoitetaan katon huolto ja vaihtotarve

Katon kuntokartoituksessa tarkistamme vesikatteen kunnon, sadevesijärjestelmät ja läpiviennit, kattoturvatuotteet, suojapellitykset ja yläpohjan. Teemme listan havainnoistamme ja tarjouksen suositeltavista korjauksista tai katon vaihdosta.

Ota yhteys oheisella lomakkeella tai soita: +358 44 9719 107

    Haluan, että minuun otetaan yhteys PuhelimitseSähköpostitse

    Valikko